Δωμάτια στην Μύκονο

Με μοναδική θέα της Δήλου

Το Αgia Anna Paraga on the beach στην Μύκονο σας παρέχει άνετη διαμονή σε οικογενειακό περιβάλλον με φιλική ατμόσφαιρα και επιδιώκουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση ώστε να φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις και συναισθήματα. Τα δωμάτιά μας στη Μύκονο προσφέρουν άνετες παροχές και μοναδική θέα της Δήλου.

Οι φιλοξενούμενοί μας μπορούν να χαλαρώσουν στις βεράντες των δωματίων τους χαζεύοντας την καταγάλανη θάλασσα και το κινηματογραφικό ηλιοβασίλεμα.

Μύκονος: Ένας Ελληνικός Παράδεισος

Μύκονος: Μοναδική Τοποθεσία

Απολαύστε τις διακοπές σας στην Αγία Άννα Παράγκα

Στρατηγικά ανάμεσα στην Paraga, Paradise και τον Plati Gialo, η Αγία Άννα Παράγκα λειτουργεί ως σημείο αποφόρτισης από τις τρεις πολύβουες γειτόνισσές της. Η Paraga απέχει 1 μόνο λεπτό με τα πόδια από εμάς, το Paradise 5 λεπτά με τα πόδια και ο Πλατύ Γιαλός 5 λεπτά επίσης. Από την πόλη της Μυκόνου (χώρα) απέχουμε 4,5 km, από το αεροδρόμιο 3 km και από το νέο λιμάνι 6 km.

Με λίγες ξαπλώστρες και αρκετά ελεύθερο χώρο, αποτελεί ακόμα καλή επιλογή αν αποφεύγετε τον συνωστισμό. Η παραλία κοιτάει νοτιοδυτικά με ήλιο ως αργά, και ευκαιρία για long-term ηλιοθεραπεία. Αυτή είναι η μόνη παραλία στη νότια πλευρά της Μυκόνου που προστατεύεται από τους νότιους ανέμους. Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Μύκονο!

Τα Καταλύματά μας

Ανακαλύψτε τα Δωμάτιά μας στη Μύκονο: Marsoulas & Lino-View