Τοποθεσία

Στρατηγικά ανάμεσα στην Paraga, Paradise και τον Plati Gialo, η Αγία Άννα Παράγκα λειτουργεί ως σημείο αποφόρτισης από τις τρεις πολύβουες γειτόνισσές της. Η Paraga απέχει 1 μόνο λεπτό με τα πόδια από εμάς, το Paradise 5 λεπτά με τα πόδια και ο Πλατύ Γιαλός 5 λεπτά επίσης. Από την πόλη της Μυκόνου (χώρα) απέχουμε 4,5 km, από το αεροδρόμιο 3 km και από το νέο λιμάνι 6 km.

Με λίγες ξαπλώστρες και αρκετά ελεύθερο χώρο, αποτελεί ακόμα καλή επιλογή αν αποφεύγετε τον συνωστισμό. Η παραλία κοιτάει νοτιοδυτικά με ήλιο ως αργά, και ευκαιρία για long-term ηλιοθεραπεία. Αυτή είναι η μόνη παραλία στη νότια πλευρά της Μυκόνου που προστατεύεται από τους νότιους ανέμους.

Η παραδοσιακή, μικρή εκκλησία απέναντι από την αρχή της παραλίας είναι πάντα ανοικτή, όπου είστε ευπρόσδεκτοι να εισέλθετε και να ανάψετε ένα κερί. Τέλος, δίπλα μας είναι η οικογενειακή ταβέρνα Nicola’s όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις ελληνικές και παραδοσιακές γεύσεις.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Μύκονο!

Ανακαλύψτε την παραλία Παράγκα

Η Παράγκα

Από την Paraga μπορείτε να πάρετε μικρές βαρκούλες (σαν θαλάσσια ταξί) και να επισκεφτείτε τις παραλίες: Paradise beach, Super Paradise beach, Agrari beach and Elia beach.

Εδώ θα βρείτε τα πιο γνωστά beach bar εστιατόρια στη Μύκονο όπως τα "Scorpios beach bar restaurant", "Santanna beach bar restaurant", "Kalua beach bar restaurant" και "Pinky beach bar restaurant" και Nicolas Tavern και Tasos Tavern.

Η Paradise beach απέχει 10 λεπτά με τα πόδια, όπως επίσης και τα "Tropicana beach bar", "Guapaloca beach Bar", "Paradise Beach Club" και το club "Cavo Paradiso".

Ακόμα στην Paraga beach υπάρχει στάση λεωφορείου για την πόλη της Μυκόνου κάθε μισή ώρα, ένα μίνι μάρκετ, δύο εστιατόρια και θαλάσσια σπορ.

 Τα Καταλύματά μας

Ανακαλύψτε τα Δωμάτιά μας στη Μύκονο: Marsoulas & Lino-View